SAAPUMINEN

Lamerfest järjestetään Vantaan Myyrmäessä, Vaskivuoren lukion tiloissa.

Käyntiosoite:

Virtatie 4, 01600 Vantaa

Konepaikalliset

Kaikkia, jotka tuovat oman tietokoneensa tapahtumaan, suosittelemme saapumaan paikalle omalla autolla tai muulla kyydillä. Suuren tavaramäärän ja tietokoneiden kuljettaminen joukkoliikennevälineissä voi olla hankalaa. Vaskivuoren lukion pihassa on asiakkaiden käytössä noin 100 pysäköintipaikkaa. Kun pysäköintipaikat ovat täynnä, on pihalle tietysti sallittua pysähtyä hetkellisesti tyhjentämään auto henkilöistä ja tavaroista – pysäköidä saa vain ja ainoastaan merkityille paikoille!

Tapahtuma-alueen läheisyydessä on myös muita pysäköintialueita, esimerkiksi Liesikujan pysäköintihalli, Liesitorin pysäköintialue, kauppakeskus Myyrmannin pysäköintialueet sekä Myyrmäen rautatieaseman alla sijaitseva liitäntäpysäköinti. Ota huomioon, että osa paikoista saattaa olla maksullisia. Saapuessasi muista ottaa mukaasi tulostettu tilausvahvistus, jota vastaan luovutamme sinulle rannekkeen tapahtuman portilla.

Hangaround-kävijät

Rajallisen pysäköintitilan vuoksi suosittelemme kaikkia HangAround-asiakkaitamme saapumaan paikalle julkisilla kulkuneuvoilla, kävellen tai pyörällä. Jos päätät saapua julkisilla paikalle, helpoiten löydät sopivan bussin tai junan Reittioppaalla. Lähimmät rautatieasemat ovat Myyrmäki ja Louhela, joista kumpikin sijaitsee noin 600 metrin päässä tapahtuma-alueesta. Lähimmiltä bussipysäkeiltä (Ojapolku ja Noropolku) on noin 200–300 metrin matka tapahtumaan.

HangAround-liput myydään tapahtuman sisäänkäynnillä.

Yhteystiedot

Virtatie 4, Vantaa, 01600

Yhteistyössä