Ensikertalaisen Opas

Ensikertalaisen opas on tarkoitettu ensimmäistä kertaa Lamerfestiin saapuville konepaikallisille. Oppaasta löytyy hyödyllistä tietoa myös kokeneemmille kävijöille!

Miten pääsen osallistumaan tapahtumaan

Ensimmäinen vaihe on lippujen hankkiminen. Kannattaa pyytää kaverit mukaan ja ostaa vierekkäiset paikat valitsemaltanne alueelta, lisätietoja Liput-sivulta. Kun olet ostanut liput etukäteen, muista tulostaa tilausvahvistus, joka vaihdetaan tapahtuman portilla rannekkeeseen. Muista että tunnelma tapahtumassa on aina parempi ottamalla ystäviä mukaan. Kavereista on myös hyötyä jos haluat kiertää tapahtuma-alueella tai pistäytyä vessassa, ja haluat jonkun vahtivan omaisuuttasi sen aikana.

Mitä pakkaan mukaan?

Tässä meidän suosituksemme vähintään mukaan otettavista asioista:

Muista pakata kaikki laitteesi huolella välttääksesi niiden kolhiintumisen tai kastumisen!

Kuinka löydän perille?

Perille pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla, konepaikallisten tavaramäärästä johtuen käytetään yleensä omia autoja paikalle saapumiseen. Tapahtuma-alueelle kannattaa tulla hyvissä ajoin heti porttien aukeamisen jälkeen. Lisätietoja saapumisesta löydät Saapumisohjeesta. Omalle konepaikallesi tapahtumassa löydät konepaikan numerolla, tapahtuman videoscreeneillä näkyy myös pöydät numeroineen – apua saat tarvittaessa HelpDeskistä.

Mitä tapahtumassa voi tehdä?

Kun lopultakin olet saanut konepaikan haltuusi ja tietokoneet on viritetty toimimaan, on aika käynnistää Lamerfest-meininki. Tapahtumassa on järjestettyä toimintaa, kuten kilpailuita, mutta silti suurin osa huvista tapahtuu käyttäjien itsensä järjestämänä. Esimerkiksi täysin toisilleen tuntemattomat henkilöt pelaavat tapahtumassa eri verkkopelejä (Counter-Strike, Heartstone ja vastaavat) tapahtuman lähiverkossa ja kilpailevat toisiaan vastaan. Kavereilla ja pelijoukkueilla on Lamerfestissa vielä hauskempaa, kun he saavat koko tiimin ja vastustajansa saman katon alle. Internet käy myös todella kuumana kun verkkopelit ovat käynnissä koko tapahtuman ajan ja kaikki muut internetin mahdollisuudet ovat kävijöiden vapaassa käytössä. Tapahtumasta löytyy myös kaikkien käytössä olevia konsoleita, joilla pääsee kokeilemaan taitojaan muita vastaan.

Kaiken tekemisen lisäksi kannattaa myös muistaa hoitaa peruselintoimintojaan tapahtuman aikana.

Jäikö vielä kysyttävää?

Lamerfestia on järjestämässä yli 70 järjestäjää, ja olemme kaikki halukkaita auttamaan mahdollisissa ongelmatilanteissa. Tapahtumassa meidät tunnistat järjestäjän paidasta ja järjestyksenvalvojat keltaisesta liivistä. HelpDeskistä löydät avun helpoiten. Jos sinulla on kysyttävää ennen tapahtumaa tai jokin asia jäi askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä. Lisätietoja Yhteystiedot-sivulta.