Kilpailut

Lisätietoa kilpailuihin ilmoittautumisesta tulossa lähipäivinä. Suurimpaan osaan kilpailuista ilmoittaudutaan netissä. Linkit tulevat tälle sivulle.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Ensimmäistä kertaa Lamerfesteillä! PUBG on maailmanlaajuinen battle royale -sensaatio, joka on istunut jo pitkään ylpeänä yhtenä Steamin suosituimmista peleistä. Nyt on sinun mahdollisuustesi todistaa, että olet battle royale -kuningas! Turnaus tulee olemaan täynnä jännitystä ja viihdettä. Tule kokeilemaan onneasi riippumatta siitä, oletko vanha konkari vai kokematon aloittelija!

Säännöt      Palkinnot      Ilmoittaudu

League of Legends

Maailmanlaaja MOBA palaa Lamerfesteille jälleen! Osallistu League of Legends -turnaukseen ja testaa taitosi. 5v5! Summoners Rift! Tournament Draft! Vapauta sisäinen summonerisi.

Säännöt      Palkinnot      Ilmoittaudu

Overwatch

Overwatch on värikäs videopeli, jossa on 28 erilaista sankaria. Sankareden sankoista joukoista löytyy robotteja ja älynystyröillä paranneltuja hamstereita. Löydä itsellesi juuri sopiva sankari ja osallistu Lamerfestin 1v1 Overwatch-turnaukseen! Paras voittakoon!

Säännöt      Palkinnot      Ilmoittaudu

Counter strike: Global offensive

CS: GO palaa taas Lamerfesteille uudella turnauksella. Huimat palkinnot ja äärimmäinen jännitys jälleen mukana. Peleissä vaaditaan strategiaa, tiimihenkeä ja tietysti tarkkuutta. Kerää siis kokoon kaverisi ja osallistu Lamerfestin perinteiseen 5v5 Counter Strike -turnaukseen kunniasta ja korkeista palkinnoista. Oletko sinä tänä vuonna voittajien joukossa?

Säännöt      Palkinnot      Ilmoittaudu

FIFA 19

Uusi FIFA 19 tulee jytinällä ja sitä mukaa myös turnaukset. Lamerfestissa on jokavuotinen FIFA-turnaus, joka pelataan tänä vuonna FIFA 19 merkeissä.
Oletko pelannut sormet syyhyten vanhoja versioita ja valmistunut melkein FIFA-maisteriksi, vai oletko vasta uusi tulokas vehreillä virtuaalikentillä? Ei sillä niin väliä - tule ja liity Lamerfestin FIFA-turnaukseen kokeilemaan onneasi!

Säännöt      Palkinnot      Ilmoittaudu

NHL 19

NHL palaa Lamerfesteille! Oletko kiekkokaukaloiden veteraani, vai yli-innokas amatööri? Ei sillä väliä, jokainen kiekkovirtuoosi on tervetullut!
Tällä kertaa kilpailu käydään NHL 19 parissa, joten jos olet aina halunnut verrata taitojasi tämän uuden jännittävän villityksen parissa, ilmoittaudu rohkeasti turnaukseen ja tuo kultaa kotiin!

Säännöt      Palkinnot      Ilmoittaudu

Mutkamato

Mato mato mato Mato mato mato Mato mato mato Mato mato mato Mato mato mato mato mato Mato mato mato Mato mato mato Mato mato mato Mato mato mato Mato mato Mato mato mato Mato mato mato Mato mato mato Mato mato mato Mato mato mato

Palkinnot